Jos beuman stopt.... Click and Go gaat verder!

Pasfoto's in Delft

13-08-20 \\ Delft

Misschien heb je het onlangs gelezen bij ons: Vakfotograaf Jos Beuman verdwijnt na 40 jaar uit de Hoven. Gelukkig kun je straks nog steeds gewoon terecht voor onder meer het afdrukken en inlijsten van je foto’s, want Cheryl Lynn Kartopawiro en Marcel Attinga nemen de zaak over. Zij gaan verder onder de naam Click & Go.


Cheryl Lynn is geen vreemde van de zaak: “Ik heb jaren bij Jos gewerkt op de zaterdagen, vanaf mijn vijftiende. Ook nadat ik stopte, hebben we veel contact gehouden.” In januari gaf Jos aan dat hij wilde stoppen met de winkel. “Ik vond dat zó jammer”, zegt Cheryl Lynn. “De winkel is echt een stukje van mijn jeugd, maar ook een begrip in Delft. Ik heb toen voorgesteld aan Jos om de zaak over te nemen.”


Sommige mensen zullen Cheryl Lynn trouwens al ‘kennen’. Niet alleen omdat zij vroeger in de winkel werkte, maar omdat er al jarenlang een foto van haar in de zaak hangt. “Ja, ik word best vaak herkend!”


Pasfoto’s, inlijsten en meer


De winkel is volop in verbouwing maar blijft gewoon open. Op 1 september gaat de vernieuwde winkel officeel open: “Omdat Jos met pensioen gaat, kan de winkel natuurlijk niet zo blijven heten. Vanaf september heten we Click & Go. We gaan wat nieuwe computers neerzetten en de zaak een likje verf geven. Maar mensen kunnen straks nog steeds voor dezelfde diensten bij ons terecht.”


Marijke blijft

Er is nóg iets wat hetzelfde blijft: namelijk het vertrouwde gezicht van Marijke. Marijke is de ex-vrouw van Jos en staat ook al veertig jaar in de zaak. “Ik ben superblij dat ze twee dagen in de week bij ons blijft werken. Fijn voor de vaste klanten, maar ook zeker voor ons.”

unsplash